Ingrediente: Nuci
Utilizare: cofetărie, patiserie, restaurante, gelaterii, ciocolată și industria alimentară.
Alergeni: fistic, posibile urme de migdale, alune, alune și alte nuci.
Depozitare: a se păstra la loc răcoros și uscat, de preferință la o temperatura de +8 C / +12 C. A se păstra departe de surse de căldură și lumină.
Perioada de valabilitate: 18 luni.
Formate disponibile: 1 kg
Dozaj: recomandat 80/100 gr. pentru 1 kg de cremă/înghețată și 100/120 gr. pentru blat.
Durata de livrare: 1-3 zile
Nuca, pe lângă faptul că conține fosfor, calciu, fier și potasiu, este cel mai bogat fruct în zinc și cupru, elemente pe care le extragem de obicei din carne; motiv pentru care nucile sunt deosebit de potrivite într-o dietă vegetariană.
Pasta de nucă este rezultatul unei selecții atente a materiilor prime: se folosește doar nucă selectată, unică prin caracteristicile organoleptice. Datorită tipicității și autenticității acestui fruct magnific, pasta care este extrasă din acesta vă permite să faceți o înghețată cu un gust inconfundabil.
Fără gluten.