Compania noastră
Cannolificio Etneo s-a născut în 1999 cu Donna Maria. La baza rețetelor străvechi transmise, ingrediente atent selectate și meșteri harnici. Mirosurile și aromele producției noastre readuc la cannoli tradiționali din Catania: de la clasic la cacao pentru a trece la aromele de fistic, căpșuni și ciocolată. În 2008, fiica Giorgia a preluat compania și a continuat tradiția, dar cu un ochi către inovație. Cannoli aromat cu Lamaie si Portocala, esente tipice Siciliei, preiau controlul. Fiecare mușcătură din Cannolo crocant de la Cannolificio Etneo vă va spune despre Sicilia!
Dragostea noastră pentru lucrurile bune.
Pasiunea pentru o tradiție antică siciliană, dragostea și entuziasmul pentru ceea ce producem manual mulți ani, încrederea în care o acordă clienții noștri compania noastră
Respectul pentru tradiții
Valorile de bază și elementele distinctive sunt autenticitatea produselor, atenția la detalii și respectul pentru tradiții.
Calitatea materiilor prime
Ne concentrăm mereu pe materii prime și ingrediente selectate într-un mod autentic pentru a putea oferi ce este mai bun pentru clienții noștri.
Distributie internationala
Producem și livrăm cojile noastre în toată țara și în străinătate
Newsletter
Nu rata ofertele si promotiile noastre
Compara produse
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.