Compozitie: alune fără coajă, alese, prăjite mediu și decojite.
Utilizare: cofetărie, patiserie, înghețată și industria alimentară.
Ingrediente: alune de pădure prăjite din soiul Tonda Gentile Trilobata din Piemonte IGP
Alergeni: alune de pădure.
Depozitare: a se păstra într-un loc răcoros și uscat la o temperatura de maxim 10-12°C, ferit de lumina directă a soarelui. Produsul este supus pierderii fiziologice în greutate.
Perioada de valabilitate: 12 luni.
Formate disponibile: 1 kg sau 5 kg
Cantitate: 1KG
Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare
Alunele sunt uscate natural la soare, decojite, selectate, prăjite, selectate din nou manual și trecute prin râșniță pentru a obține o pastă naturală, fără adaosuri. Măcinarea și rafinarea alunelor prăjite fac posibilă obținerea unei paste perfect netede, bogată în aromă. Procesul durează aproximativ 50 de minute și se desfășoară în întregime la o temperatură controlată a produsului sub 35°C pentru a păstra toate caracteristicile alunei. Pasta de alune IGP din Piemonte este filtrată cu o dimensiune a particulelor mai mică de 16 microni, pentru a-i spori fluiditatea și a îmbunătăți amestecarea în orice tip de preparat. In acest fel aluna elibereaza uleiul continut în interior, creând o pastă de alune omogenă și netedă în palat. Prăjirea este medie pentru a evidenția gustul și aroma ușor prăjită a alunei Tonda Gentile Trilobata delle Langhe.
Ideală pentru prepararea deserturilor, cremelor, prăjiturilor, biscuiților și mai ales a înghețatei; este potrivită atât pentru uz casnic, cât și pentru uz industrial.
Cu pasta pură de alune de pădure IGP din Piemont specialitățile tale vor fi mai delicioase!!